The 2-Minute Rule for بیماری پارکینسون در سالمندی
The 2-Minute Rule for بیماری پارکینسون در سالمندی
Blog Article
امروزه با استفاده از کاردرمانی در منزل میتوان بیماری پارکینگسون را به خوبی کنترل کرد. در این روش با استفاده از تمریناتی که توصیه میشود، بیمار موردنظر میتواند تا حد زیادی از پیشرفت بیماری خود پیشگیری کند.
متاسفانه تا کنون برای از بین رفتن سلول ها دلیل مشخصی به دست نیامده است. بیماری پارکینسون جزو شایع ترین مشکلات دستگاه عصبی در افراد مسن می باشد و غالبا پس از ۵۰ سالگی بروز می نماید.
عمل جراحی یکی از روشهای درمان بیماری پارکینسون محسوب میشود. بهطور کلی، جراحی فقط زمانی بهعنوان درمان بیماری پارکینسون مطرح میشود که داروها نتوانند علائم را بهبود بخشند.
همچنین توصیه میشود که یک قاشق غذاخوری از این گیاه را همراه با عسل و سرکه در هر وعده غذایی مصرف کنید تا علائم بیماری را در بدن خود کاهش دهند.
در خصوص پیشگیری از بروز بیماری پارکینسون، تمامی موارد گفته شده و تغییر در سبک زندگی می تواند مزایایی را به همراه داشته باشد.
دارو: برای درمان این بیماری میتوان از داروهایی استفاده کرد که میزان دوپامین را در مغز افزایش میدهد. همچنین باید از داروهایی استفاده کرد که تاثیر زیادی روی مواد شیمیایی مغز دارند.
۳. کُندشدن حرکات: کارهایی نظیر راهرفتن و بلندشدن از رختخواب و حتی صحبتکردن دشوارتر و کندتر میشوند. پزشکان این وضعیت را برادیکینزیا مینامند.
ممکن است فردی متوجه شود انجام کارهای روزمرهاش دیگر مثلا قبل آسان نیست؛ مثلا با بستن دگمههای پیراهن یا مسواکزدن دندانهایش مشکل پیدا کرده یا اینکه دیگر بوها را خوب نمیفهمد. این تغییرات بیماری پارکینسون دکتر ولایتی بخشی از تغییرات مرتبط با پیر شدن هستند یا علامتی از علائم بیماری پارکینسون؟ پاسخ همیشه آشکار نیست؛ زیرا آزمایش خاصی برای بیماری پارکینسون وجود ندارد.
بُروز مشکلات جدی در وضعیت قرارگیری اندامهای بدن (مثلا خمیدگی شدید)
نورولوژیست بدین منظور ، به انگشت دست و انگشت شست بیمار به طور همزمان ، ضربه می زند یا این که جهت بررسی کندی و اختلال حرکت بیمار ، به پای وی ضربه می زند.
اکثر افراد مبتلا به بیماری پارکینسون علائم غیرحرکتی را نیز تجربه خواهند کرد.
سیاه دانه جزو بهترین گیاهانی است که برای درمان بیماری پارکینسون مورد استفاده قرار میگیرد. بیماران باید در طول شب سر، مفصل و پاهای خود را با استفاده از روغن سیاه دانه ماساژ دهند تا بتوانند از پیشرفت بیماری جلوگیری کنند.
سموم و آفت کش ها، در بروز بیماری پارکینسون دخیل هستند. تحقیقات نشان می دهند که سطح این مواد در مغز افراد مبتلا به این بیماری، در مقایسه با سایر افراد بیشتر می باشد.
تاکنون هیچ گونه آزمایش خاصی برای تشخیص آن وجود ندارد. لذا تشخیص این بیماری امری دشوار است. عموما پزشکان برای تشخیص این بیماری ویژگی های اساسی اختلال حرکتی در فرد را مورد بررسی قرار می دهند.